Sigara Bırakma Yardımcısı Uygulaması

shncdr

Sigara Bırakma Yardımcısı Uygulaması


Sigara Bırakma Yardımcısı uygulaması sigarasız bir hayatın kapısını aralamanıza yardımcı bir uygulamadır.Git gide artan sigara fiyatları zamanla artık sadece sağlığınızı değil kişisel ve toplu ekonomi yönetimize de zarar vermeye başlamıştır.Birçok insan artan fiyatlardan dolayı sigarayı bırakmaya çalışsa da bırakamamaktadır.Eğer sizde onlardan biriyseniz bu uygulama tam size göre bir uygulama.


Uygulama Önerisi: Sigarayı Bırak Sağlıklı Yaşa


Vücudunuzda Nelerin Değiştiğini Görebilirsiniz


Sigara Bırakma Yardımcısı uygulaması sayesinde sigarayı bıraktıktan sonra bilimsel araştırmalar ışığında sizi bilgilendirerek vücudunuzda neler olduğunu kontrol edebilirsiniz. Eğer sigarayı bırakma isteğinizden eminseniz uygulamayı indirerek sigara içme alışkanlıklarınızı uygulamada doldurup neler kazandığınıza bakabilirsiniz.Bu sekmede size sigarayı bıraktığınız zaman sürecinde vucüdunuzda nelerin olup bittiğini size aktaran bir algortima var.


Sadece bu kadar da değil sigarayı bıraktığınız sürece cebinizde kalan para ve daha birçok özelliğiyle sizi bekliyor umarım sizde sigarayı bırakarak sağlıklı bir hayata adım atarsınız. Bu macerada size başarılar diliyoruz.


Diğer bloğumuz olan Savunma Teknoloji ' ye göz atmayı unutmayın !


TIKLA İNDİR

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)