Adobe Scan Evrak Tarama Uygulaması

shncdr

 Adobe Scan Evrak Tarama Uygulaması


Adobe Scan uygulamamız hayatınızın her yerinde işe yarayabilecek bir uygulamadır çünkü sizde çok iyi biliyorsunuz ki günümüzde birçok kurum artık işlemleri kağıt yerine elektronik ortamda yapmaya başladı Adobe Scan uygulaması sayesinde evraklarınızı tarayabilir ve dijital bir ortama aktarabilirsiniz.Buda size hız ve zaman kazandıracaktır.


Adobe Scan: PDF Scanner with OCR, PDF Creator - Google Play'de ...


Herhangi Bir Evrak Yada Noutunuzu Telefona Aktarabilirsiniz


Biliyorsunuz ki günümüzde birçok iş mobil cihazlardan kolay yoldan halledilebiliyor.Not tutmak,fotoğraf çekmek,ses kaydı almak bunlardan sadece bir kaçı eskiden farklı cihazlardan yapılan birçok işlem artık telefonlarımızda. Adobe Scan sayesinde ise herhangi bir cihaza ihtiyaç duymadan notlarınızı telefona taratarak dijital ortama aktarabilir ve bir wifi yazıcı ile çıktısını alabilirsiniz.


Aynı zamanda ders çalışırken kendi notlarınızı sesli bir şekilde dinleyebilirsiniz.Buda birçok kişinin ihtiyacını giderecek bir özellik olarak karşımıza çıkmakta.Uygulamanın bir diğer güzel özelliği ise renk seçimidir. Çıkarmak istediğiniz dosya,not yada evraği renkli veya renksiz olarak çıkmarmanıza imkan veren uygulama daha birçok özelliğe sahip.


Diğer bloğumuz olan Savunma Teknoloji ' ye göz atmayı unutmayın !


TIKLA İNDİR

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)