Forest: Stay Focused - BAĞIMLILIKLARDAN KURTULUN

shncdr

 Forest: Stay Focused - BAĞIMLILIKLARDAN KURTULUN


Birçok insan gününü telefonuna bakarak ve teknolojik cihazların içinde boğlumuş bir şekilde geçiriyor. Forest : Stay Focused uygulaması sizin telefondan biraz olsun uzak kalmanıza yardımcı olacaktır. Çünkü günlük yaşantınızda sizi telefondan koparmya teşvik eden herhangi birşey yoktur.Forest : Stay Focused sizi bunun için teşvik edicektir.


Uygulama Önerisi: Bağımlılıklara Son - Forest: Stay Focused


Bu Uygulama ile Gerçek Hayatta Ağaç Dikin Ve Ormanınız Olsun


Forest : Stay Focused uygulaması Google Play ve App Store'dan yılın uygulaması ödülünü almış ve başarıları sayesinde New York Times gazetesine dahil konu olmuş başarılır bir uygulamadır.Telefonunuzu kenara bıraktığınızda herşey bir tohumla başlıyor daha sonra tohum büyüyerek bir ağaca dönüşüyor ve böyle böyle bir ormanınız oluyor daha sonrasında telefonu elinize aldığınızda da ormanınız yavaş yavaş kaybolmaya başlıyor ve bu sizi rahatsız ediyor.


Telefonunuzu bırakmak zorunda hissediyorsunuz. Yaşadığımız bu Dünya'da 460.000 binden fazla ağaç diktiren bu uygulama hepimiz için faydalı bir uygulama aslında.Hem ücretli hemde ücretsiz versiyonu olan Forest'in ücretli kullanan 2 milyondan fazla kullanıcısı vardı ve faliyet raporları bu insanların uygulamadan memnun olduklarını ortaya koymaktadır.İşte orada gerçek ağacınızı dikebilirsiniz.


Diğer bloğumuz olan Savunma Teknoloji ' ye göz atmayı unutmayın !


TIKLA İNDİR

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)