Bridgefy Uygulaması ile Depremde Haberleşebilirsiniz

shncdr

 

Bridgefy ile Depremde Haberleşebilirsiniz



Uygulama Önerisi: Depremde Haberleşebileceksiniz - Bridgefy


Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ki ülkemizde son zamanlarda depremlerin sayısı oldukça arttı.Tüm bu depremler sırasında dikkat çeken başlıca durumlar iletişim alt yapısının çökmesi ve hatların çekmemesi gibi şeylerden ibaret.Bridgefy uygulaması bu ve benzer durumların hepsini büyük bir ölçüde ortadan kaldırıyor. Hiçbirşey yapamasanız bile sağlık durumunuzun iyi olduğunu iletebilirsiniz. ve arama kurtarma çalışmalarına yardımcı olabilirsiniz.


Uygulama 3 Farklı Modda Çalışmaktadır.
 


"Person to Person Mode" : Bu mod Bluetooth ile çalışmaktadır 100 metre çapındaki herhangi bir arkadaşınızla uygulama üzerinden haberleşmenizi sağlar. 

"Mesh Mode" : Bu mod diğer bridgefly kullanıcıları sayesinde anten olarak görev görüyor yani eğer 70 metre ilerinizde arkadaşınız var ve arkadaşınızın da yakınında örneğin 50 metre ilerisinde birileri varsa sizin haberleşme çapınızda artmaktadır ve bir ağ şeklinde herkes birbiri ile haberleşebilmektedir.


"Broadcast Mode" : Bu mod sayesinde çevrenizdeki herhangi bir bridgefly kullanıcısına telefon rehberinizde olmasa dahi mesaj gönderebilirsiniz. Şebeke erişimine ulaştığınızda da Dünya'nın neresinde olursa olsun bir Bridgefly kullanıcısı ile görüşebilirsiniz.


Diğer bloğumuz olan Savunma Teknoloji ' ye göz atmayı unutmayın !



Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)