SİZE ÖZEL ÖNERİLERDE BULUNAN HARİKA SİTE

Hutame

SİZE ÖZEL ÖNERİLERDE BULUNAN HARİKA SİTE


Arkadaşlar birkaç hafta önce denk geldiğim ve hayran kaldığım kullanmaya başladığım ilk günden beri ağzımdan düşüremediğim ve çevremdeki herkese kesinlikle önerdiğim bir siteyi sizlerle de paylaşmak istedim. Bu site sayesinde dünya üzerinde sizinle aynı zevklere sahip binlerce hatta milyonlarca insanlarla karşılaşabilir. Hatta zevkini beğendiğiniz kişilerin varsa hazırladığı kişisel listelerini inceleyerek kendi listelerinizi de hazırlayabileceksiniz. Daha fazla uzatmadan site hakkında ufak bir bilgi verip sitenin linkini sizlerle paylaşayım.

 

Siteye beğendiğimiz bir filmin, dizinin, şarkının, kitabın, yazarın ve hatta oyunun ismi girildiğinde sitenin algoritması bizler için girdiğimiz isme benzer içerikleri bulur ve bunları bizim için listesini hazırlar. Elbette bunun tam tersi beğenmediğimiz herhangi bir film, dizi… ismini girdiğimizde bizler için izlemememiz gereken içeriklerin de listesini hazırlamaktadır. 


Bu muhteşem siteye kayıt olmak ücretsizdir. Bu site bir nevi sosyal medya gibi de kullanılmaktadır kullanıcıların örneğin izledikleri film hakkında olumlu veya olumsuz yorumlarını istediğimiz gibi okuyabiliriz. Ve site algoritması kullanıcılardan aldığı puanlara göre sizlere en beğenilen filmler gibi kendi hazırladığı bir liste sunabilmektedir bu sayede izleyeceğiniz filmi seçemediğiniz günlerde günü kurtaran bir site olabilme özelliğine sahip bu harika siteye aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Diğer bloğumuz olan Savunma Teknoloji ' ye göz atmayı unutmayın !


SİTEYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)