ALOHA BROWSER PRO APK

Hutame

 ALOHA BROWSER PRO APK


Şu ana kadar gördüğünüz bütün web tarayıcılarını unutun şimdi sizler için mobilin en hızlı ve en kullanışlı mobil web tarayıcısının pro apksını paylaşacağız.

ÖZELLİKLER

  •          Aloha browser’ın diğerlerinden ayıran harika bir özellik olarak sanırım donanım hızlandırmanın kullanılması, sayfayı diğer tarayıcıların neredeyse 2 katına kadar hızlı görüntüleyebilmektedir.
  •          Aloha browser’ın kendi kodları arasına entegre edilmiş VPN’ini tek tuşla aktif edebilirsiniz. Ve bu tarayıcı gizliliğimizin kesinlikle korunacağını kimse ile paylaşılmayacağını ve verilerimizin kaydedilmeyeceğinin garantisini vermektedir.
  •          Aloha browser sayesinde tarayıcınızda çıkan onlarca reklamdan kurtulabilir ziyaret ettiğiniz siteleri reklamsız görüntüleyebilirsiniz.
  •          Aloha browser kendisine entegre edilmiş bütün özellikleri olan medya oynatıcısı ile film veya müzik gibi keyiflerinizden mahrum kalmayın.
  •          Aloha browser içerisinde bulunan dosya yöneticisi ile indirdiğiniz bütün dosyaları güvenli bir şekilde depolayabilir hatta isterseniz klasörlere parola veya parmak izi koyabilirsiniz.

Kısaca bir tarayıcıdan ne ihtiyacınız var ise bu uygulama sayesinde bu ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Hatta sizleri birden fazla uygulama ile uğraşmak yükünden kurtararak cihazınızı hafıza bakımından rahatlatabilir.


Diğer bloğumuz olan Savunma Teknoloji ' ye göz atmayı unutmayın !


TIKLA İNDİR

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)