İŞİNİZE YARAYACAK WEB SİTELERİ

Hutame

İŞİNİZE YARAYACAK WEB SİTELERİ

İnternette hala bilmediğimiz milyonlarca site mevcut ancak biz bu yazımızda sizler için birkaç siteyi incelemek ve sizlerle paylaşmak istedik nasıl ki bizleri hayran bırakan ve işlerimizi kolaylaştıracak siteler mevcut ise eminim bu sitelerden sizlerin de işinize yarayacak siteler olacaktır.


COLOURİSE

Hepimizin geçmişten kalan fotoğrafları elbette vardır. ailemizden kalma siyah beyaz fotoğraflarımızı renklendirme işlemi yapmak istiyor ancak yapmayı bilmiyorsanız bunu hiç sorun etmenize gerek yok çünkü sizler için bunu otomatik yapan bir siteyi aşağıya bırakıyorum.

SİTEYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN


FOTOFORENSİCS


Atılan fotoğrafın gerçek mi olup olmadığını merak ediyorsanız bu site tam size göre. Aşağıya bırakacağım site sayesinde bir fotoğrafda photoshop olup olmadığını anlamak artık çok basit. Tek yapmanız gereken üzerinde oynama olup olmadığını merak ettiğiniz fotoğrafı siteye yüklemektir. Umarım aldığınız sonuçlar karşısında hayal kırıklığına uğramazsınız.

SİTEYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN


OLDVERSION


Bilgisayarımızda veya telefonlarımızda kullandığımız uygulamalara gelen güncellemeler her zaman uygulama için yararlı olmayabiliyor veya bizler gelen güncellemelerden memnun kalmayabiliyoruz. Böyle durumlarda bizim için hayat kurtarıcı bir site mevcut. Aşağıya bırakacağım site sayesinde istediğimiz herhangi bir uygulamanın herhangi bir sürümünü bulabilir ve cihazımıza gönül rahatlığıyla yükleyebiliriz.

SİTEYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN


LOCALINGUAL


Arkadaşlar bu siteyi gerçekten aşırı beğendim boş vakitlerinizde hem eğlenmek için hem de öğrenmek istediğiniz bir dil var ise ve aksanınızı geliştirmek istiyorsanız aşağıya bırakacağım site sizler için kesinlikle muhteşem bir site olacaktır. Merak ettiğiniz dünyanın her yerinden aksanları dinlemenizi ve kaydetmenizi sağlayan bir interaktif harita. Arkadaşlar Türkiye'nin her yerini dinledim ancak Ankarayı dinlemenizi hepinize kesinlikle tavsiye ederim harika olmuş.


Diğer bloğumuz olan Savunma Teknoloji ' ye göz atmayı unutmayın !


SİTEYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN



Arkadaşlar bu yazımız hoşunuza gider ise lütfen yorumlarda belirtin eğer hoşunuza giderse faydalı web siteleri serisine başlamayı düşünebiliriz.


Diğer bloğumuz olan Savunma Teknoloji ' ye göz atmayı unutmayın !


Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)