En İlginç 8 Genel Kültür Bilgileri Ortamlarda Hava Atarsınız Artık !

shncdr

En İlginç 8 Genel Kültür Bilgileri Ortamlarda Hava Atarsınız Artık !


 1)Tavşanların ve Papağanların kafalarını hiç çevirmeden vücudunun arka taraflarına kadar görebildiğini biliyor muydunuz ? Buna ek olarak bide eşekler 4 bacağınıda görebilir.


Tavşan nasıl beslenir? ne kadar yaşar? nasıl çoğalır? » nbilgi.net


2)Sıradaki bilgi de yemek yapmayı sevenlere gelsin o halde soğan doğrarken sakız çiğnemeyi deneyin gözlerinizin yaşarmadığını göreceksiniz ee bu bilgi hayat kurtarır benden demesi


Soğan Halka Halka Nasıl Doğranır? - Yemek Tarifleri | Güzellik ...


3)Tamam bir ilgin bilgi daha geliyor biraz masum biraz da tatlı diyebiliriz. Labrador Retriever köpeklerinin ara sıra muzlar hakkında rüya görmesine ne demeli ilginç demi hemde hepsinin.


Labrador Retrieverlar ile İlgili Bilmeniz Gereken 12 Gerçek


4)Şimdide televizyon prgoramlarına çıkarak çocuğunu arayan kişilerin sayısını arttıran bir bilgi geliyor Her gün 12 yeni doğan çocuk yanlış ailelere veriliyor..Ne ağlaması gözüme toz kaçtı :(


Yeni Doğan Bebek / Yeni Doğan Bebeklerin Bakımı Nasıl Olmalıdır ...


5)Evet geniş yolları hepimiz severiz ama Brezilya devleti sanki bu işi abartmış gibi duruyor Anıtsal Yol diye tabir edilen yolda yaklaşık olarak 160 araba yan yana durabilir.Siz düşünün ne kadar geniş.

Bu Enteresan Bilgiler Duyanları Şaşkına Çeviriyor! - OKU HABER ...

6)Zürafaların o kadar uzun dilleri vardır ki kendi kulaklarını dahi bu dille temizleyebilirler ve develer sözüm ona çölde susuz kalmak konusunda kendilerini iyi sanırlar ama zürafalar şovunu yapmamış olsa da susuzluğa develerden daha iyi dayanırlar.

Zürafalar Dört Farklı Türe Sahip Olabilir - Popular Science

7)Bugün hepimizin bildiği ve sevdiği bir içecek olan kolanın asıl rengini biliyor musunuz ? Gıda renklendirici katılmasa nasıl olurdu acaba ben size söyleyim Uranyum kadar Yeşil .

İşte 1 bardak koladaki şeker

8) Son olarak balıklara ilginiz varmı acaba ? Eğer varsa altın değerinde bir bilgi Dünyada sadece Köpek balıkları gözlerini kırpabilir.




Diğer bloğumuz olan Savunma Teknoloji ' ye göz atmayı unutmayın !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)