İŞİNİZE YARAYACAK MUHTEŞEM 5 WEB SİTESİ

Hutame

 İŞİNİZE YARAYACAK MUHTEŞEM 5 WEB SİTESİ


 İnternet dünyasının incisi diyebileceğimiz birbirinden faydalı ve kullanışlı web siteleri sizlerle paylaştığımız bu yazı aslında bir devam yazısıdır. Önceki paylaşılan yazıya buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

1.       1. NİNİTE


Ninite sayesinde bilgisayara yüklemeniz gereken programları web site üzerinde işaretledikten sonra tek tuşla hepsini aynı anda indirmeniz mümkün

TIKLA GİT

 

2.       2. SHOULD I REMOVE IT?

Should I Remove It adlı site sayesinde bilgisayarınızda gereksiz olan ve silmenizin bilgisayarı rahatlatmak açısından daha faydalı olacak uygulamaları sizlere gösteren bir site.

TIKLA GİT

 

3.       3. COUCHSURFİNG


Couchsurfing adlı site belkide makalemizdeki en farklı sitelerden biridir. Couchsurfing adlı site sayesinde uluslararası gittiğiniz her ülke ve her şehirde sizlere ücretsiz konaklama fırsatı sunacak misafirperver insanlarla tanışmanıza vesile olacaktır.

TIKLA GİT

 

4.       4. CAMEL CAMEL CAMEL


Camel Camel Camel adlı site sayesinde yapacağınız alışverişlerde ciddi tasarruf yapmanıza olanak sağlayacaktır. Camel Camel Camel sitesi büyük alışveriş sitelerindeki indirimleri bizlere haber vermektedir.

TIKLA GİT

 

5.      5.  WORLDCAM


Worldcam sitesi sayesinde dünyanın herhangi bir noktasının konumunu girdiğimizde bizler için o noktada çekinlen bütün instagram fotoğraflarını listeliyor ve önümüze koyuyor.

TIKLA GİT

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)