GRAND THEFT AUTO: SAN ANDREAS

Hutame

GRAND THEFT AUTO: SAN ANDREAS

GTA: San Andreas olarak da bilinen son on yılın belkide en iyi oyunu olan GTA: San Andreas oyununu telefonunuza kadar getirdik. Oyun dünyasına 2004 yılında PlayStation 2 ile giriş yapan GTA yıllar sonra mobil platforma da muhteşem bir giriş yaptı. Girdiği her platformda olduğu gibi mobil platformda da bütün ilgiyi üzerine toplayan GTA: San Andreas oyunu android’de en çok satan oyunlardan biri olmayı başardı.

Oyun boyunca kontrol edeceğimiz CJ ile görevleri tamamlamaya çalışacak ve canımızın istediği gibi geçebileceğiz. Bilgisayardan hepimizin zaten bildiği bu oyun için mobil platformda harika bir kontrol mekanizması oluşturulmuş. Mobil cihazınızdan CJ’i kontrol etmek sandığınızdan daha kolay. Oyun içerisinde istediğimiz gibi karakterimizin görünüşüne kadar müdahale etme şansımız var. Oyunun muhteşem hikayesini görevlerle süsleyerek bizlere akıcı kelimenin tam anlamıyla mükemmel bir oyun keyfi sürmek kalıyor.

Normalde 29.99tl değerinde olan oyunu sizler için ücretsiz olarak yüklüyoruz. Tabiki bununla kalmadık ufak tefek kolaylıklar da ekledik sizler için. Oyunun içerisinde aşağıdaki fotoğrafta bulunan hileleri kullanabileceksiniz. Hatta hava durumuna göre bile birçok şeyi özelleştirmeniz mümkün.



İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)