AMONG US MOD APK PARA HİLELİ FULL İNDİR /04.11.2020

shncdr

 

AMONG US MOD APK FULL İNDİR /04.11.2020



Among us oyunu maksimum 10 minimum ise 7 kişi ile oynanabilen bir macera oyunudur. Oyunun ana amacı 8 kişilik iyi niyetli uzay gemisinde yolculuk eden vatandaşın 2 tane haini sindirmesine yönelik bir operasyondur.Bizim 8 kişilik ekibimiz oyun içerisinde kendilerine verilen görevleri yaparken aynı zamanda 2 adet haini bulmak zorundadır.


among us mod apk para hileli full indir


Among us tek tek harita üzerine kurulu bir oyundur.Herkesin farklı görevleri vardır ve herkes 2 kişinin sabotajlarına göğüs germeye yemin etmiştir resmen. Among us bedava indir. Oyundaki bu iki kişi diğer mürettebatı öldürmeye çalışırken kalan takım ise bu iki kişinin peşine düşerek onları bulmaya çalışır ve hem sesli gerekirse chatten bağlantı halinde olurlar.


among us mod apk para hileli full indir


Daha sonra katili gören yada kanıtı olan kanıtını sunarak acil yardım düğmesine basar ve Among us mod apk indir, diğer takım arkadaşlarını acil olarak toplantıya çağırır ve bu sayede katili bulurlar.


www.androidtanrisi.com'daki diğer oyunlara bakmak için tıklayın aynı zamanda bu oyunu indirmek içinde age of history mod apk indir butonunu kullanabilirsiniz. İyi Oyunlar Dileriz.

Among us mod apk para hileli full indirmek için butona tıklayın.






Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)