AGE OF HİSTORY MOD APK 1.1582 FULL İNDİR

shncdr


 AGE OF HİSTORY MOD APK 1.1582 FULL İNDİR


age of history mod apk indir



Merhaba arkadaşlar bugünki oyun paylaşımımız age of history. Oyun bir strateji oyunudur. Ordularınızı yöneterek büyük savaşlar kazanabilirsiniz.Yapacağınız savaşlarda kılıcınızın keskin olmasını dileriz. Dilerseniz biraz oyunu tanıtalım.Oyun Lukas Jakowski tarafından oyun dünyasına sunulmuştur ve kendisi aynı zamanda oyunun yapımcılığını üstlenmektedir.



Age of history oyununda birçok farklı senaryo bulunması ile birlikte asıl amacınız sayıca fazla olan düşmanlara karşı savaşıp onlara karşı hem topraklarınızı koruma hemde savaşlardan galip çıkıp kendi topraklarınızı büyütmektir.Age of history oyununda düşman mı varmış ? Eee tabi sizin gibi büyük lider ve komutanlar için bu iş çocuk oyuncağı olsa gerek.


age of history mod apk indir




Hemen oyunun son sürümü olan age of history mod apk 1.1582 full indir indirin ve oynamaya başlayın ayrıca son sürüm ile birlikte birçok hata giderildi ve yeni dil seçekenekleri eklenmiştir. Google Play sürümüne ek olarak oyunda herşey açıktır.



www.androidtanrisi.com'daki diğer oyunlara bakmak için tıklayın aynı zamanda bu oyunu indirmek içinde age of history mod apk indir butonunu kullanabilirsiniz. İyi Oyunlar Dileriz.









Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)