KAYBOLAN VEYA ÇALINAN TELEFONUN KONUMUNU BULMAK

Hutame

 KAYBOLAN VEYA ÇALINAN TELEFONUN KONUMUNU BULMAK


Android cihazınızı kaybettiniz veya çaldırdınız ne yapacağınızı bilemiyor musunuz? Teknoloji bu kadar gelişmiş durumdayken bunu yapmak çok da zor olmamalı diye düşünüyorsanız bu konuda haklısınız Google bu konuda da bizler için büyük kolaylık sağlamış.

Kaybettiğiniz cihazın konumunu bulmak için cihazda kayıtlı olan Google hesabınızı başka bir cihazda açmanız gerekmektedir.

Daha sonra www.android.com/find adresine giriş yapmamız gerekmektedir buraya giriş yaparken de kaybolan cihazımızda açık olan Google hesabımıza ihtiyacımız var.


Diğer bloğumuz olan Savunma Teknoloji ' ye göz atmayı unutmayın !

 

Ekranın üst kısmındaki sekmelerden yardım alarak kaybettiğiniz telefonu seçmeniz gerekiyor.

Sıra geldi kaybolan cihazınıza ne yapmak istediğinize silmek, çaldırıp yerini tespit etmek, haritadaki son konumunu görmek veya bulmak yerine içindeki bütün verileri anında tek tuşla silmek isterseniz bu seçenekleri sizlere sunuyor ve sizlerin istediğini gerçekleştiriyor.

 

UYARI: bu site sizin cihazınızın konum bilgisinin en son kullanıldığı noktayı sizlere göstermektedir. Konum bilgisi açık olmazsa internete en son bağlandığı yeri gösterir mobil veri veya kablosuz ağ olması fark etmez internete bağlı olması yeterlidir.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)