ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMAK İÇİN İPUÇLARI

Hutame

 ANKET DOLDURARAK PARA KAZANMAK İÇİN İPUÇLARI

Evet hepimiz evimizde oturduğumuz yerden kolay para kazanmayı hayal etmişizdir bu yazımızda sizlere bu hayali gerçeğe çevirme imkanı sunuyoruz. Anket çözme sitelerini daha önce birçoğunuz duymuştur biz de sizlerle bunlardan bir tanesini paylaşacağız ancak diğer sitelerden farklı olarak bu sitede daha fazla anket almak anketlere kabul edilmek ve daha fazla para kazanmak için yapmanız gereken ne varsa sizlere bunu anlatarak yardımcı olmayı amaçlıyoruz.

Diğer bloğumuz olan Savunma Teknoloji ' ye göz atmayı unutmayın !

Öncelikle siz siteye üye olmadan önce dikkat etmeniz gereken maddelerden bahsedelim.

Gönderilen anketler ortalama 15-20 dakika sürmektedir. Gönderilen her anketin altında kaç dakikalık anket olduğu yazar bizler bu anketleri çözerken bunlara dikkat etmek zorundayız örneğin bir anket için 15 dakikalık süre yazılmış ise bu anketi 5 dakikada bitirip yollamayın aşağı yukarı 12-20 dakika aralığında anketi tamamlayıp göndermeye çalışmanız sizler için daha yararlı olacaktır çünkü sizden beklenen budur. Normal şartlarda kimse 15 dakikalık bir anketi 5 dakikada bitiremez. Üye olurken dikkat etmeniz gereken detaylardan maddeler halinde bahsedelim.

  •          Sitemizde erkeklere 1 anket gelirken kadınlara 3 anket gönderiliyor bu nedenle kadın hesabı açmanın faydasını göreceksinizdir.
  •          Evli olmanız sizlere büyük avantaj sağlar hatta 5 çocuk sahibi gösterin kendinizi bunlardan 2 tanesi 18 yaş altı 2 tanesi 18 yaş üstü 1 tanesi de tam 18 yaşında olsun. Siteye girdiğiniz çocukların doğum tarihlerini ve bilgilerini kesinlikle bir yere kaydedin anketlerde sorulduğunda tutarsız cevaplar vermeyin.
  •          Elbette ki oluşturduğunuz profilin doğum günü, cinsiyet, isim, iş ,eğitim gibi bilgilerini bir yere kayıt etmenizin faydası yüksektir. Özellikle posta kodunuz, e postanız ve doğum tarihiniz bütün anketlerde aynı olmalıdır.
  •          Anketleri gönderen firmalar Türk firmaları olacaktır. Bu firmaların gözlerini boyamak ilgilerini çekmek yaşadığımız bölgeyi İstanbul’un zengin semtlerinden birini seçmekte fayda var.
  •          Kendimizi herhangi bir lisans mezunu göstermemiz gerekmektedir. Tabi ki işimizi de olabildiğince elit bir meslek olarak seçmemiz gerektiği aşikâr.
  •          En önemli maddelerden biri firmalar sizin alım gücünüze bakacaktır çünkü amaçları sizlere satabilecekleri ürünler hakkında bilgi edinmek bu sebeple kendimizi sürekli para harcayan birisi gibi göstermeye çalışacağız. Parayı neye harcadığımız çok önemli değil ancak düşünün ki antikacısınız veya ayda yılda birkaç defa araba, telefon, bilgisayar değiştiriyormuşsunuz gibi davranmalıyız.
  •          Her anketin başında gelen sorulardan birisidir bu sektörde çalışıyor musunuz? Sorusu pazarlama, reklam, insan kaynakları gibi seçenekleri kesinlikle işaretlemeyin. Hangi seçenekleri işaretleyelim derseniz net bir şey diyemem ancak faydalı olabilecek seçenekler sağlık, kamu sektörü gibi seçeneklerdir.

 

Diğer bloğumuz olan Savunma Teknoloji ' ye göz atmayı unutmayın !

Anketler genellikle hafta içi gönderilmektedir gelen anketleri olabildiğince erken cevaplamalıyız çünkü birçok anket zamanlı olarak gelir ve süresi dolunca yanıtlanamaz. Çözdüğümüz anketlerin ücretleri hesabımıza kesinlikle geçecektir ancak anket firmasına bağlı olarak zamanlama değişim gösterebilir. Kimi anket sitesi 1 saat içerisinde gönderirken kimi anket sitesi sizleri 1 hafta bekletebilir o yüzden erkenden galeyana gelip paramı vermediler diyerek anketlere küsmeyiniz.

Arkadaşlar burası aslında bu işin en önemli noktası olabilir kesinlikle dikkat etmelisiniz. Sitenin gönderdiği anketleri hangi firmanın anketi olduğunu kesinlikle anlamalı buna göre cevaplar vermelisiniz. Nasıl anlayacağız derseniz ankete girmeden önce gönderilen sorular çok önemlidir çok dikkat etmemiz gerekir örneğin sigara içiyor musunuz? Sorusunu görürseniz bilmelisiniz ki bu bir sigara firmasının anketi sigara içmiyorsanız bile içiyorum seçeneğini işaretlemelisiniz hatta mümkünse bir sigara tiryakisi gibi davranmanızda fayda var.

Benim verebileceğim fikirler bu kadar eğer atladığımı düşündüğünüz detaylar varsa bunları bizimle yorumlarda belirtebilirsiniz.

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN


Diğer bloğumuz olan Savunma Teknoloji ' ye göz atmayı unutmayın !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)