BCVC NEDİR ?

Lütfen sizlerde Bcvc hakkında tam olarak bilgi sahibi. olabilmek adına yazımızı sonuna kadar okuyunuz. Başlarda bcvc üyeliği açmak isteyebilirsiniz. Şimdi biraz bcvc ne imiş ona bakalım hadi o halde.


BCVC Link Kısaltma

Bcvc linkleri kısaltarak sizlere hizmet veren bir link kısaltma servisidir. Eğer siz bir linki kısaltır ve birileri bu linke tıklarsa siz bu tıklamadan az bir miktarda para kazanırsınız. Linklerin teker teker kısaltılması yerine otomatik olarakda kısalttırabilirsiniz bu şekilde sitenizdeki bütün linkler otomatik şekilde kısaltılmış olur.

Geniş raporlama sistemiyle istatistiklerinizi ve kazançlarınızı anlık olarak takip edebilirsiniz. Kazancınız 10$ dolar limitine ulaştığı zaman kripto para yada paypal, payoneer veya banka hesabınıza haftalık olarak çekim yapabilirsiniz.


BCVC 1000 Gösterim - tık kazancı

Türkiye şartlarında 1000 gösterim başına 3 dolar gibi bir rakam vermektedir. Bu oran bir link kısaltma servisi açısında gayet iyi bir orandır ve Türkiye'deki müşteri ağı göz önünde bulundurularak Türkiye için özel ayarlanmıştır. Genellikle Avrupa ülkelerinde ve gelişmiş ülkelerde bu oran daha yüksek olmaktadır.

Bc.vc her ip adresi için günde sadece 1 kere sayım yapar ve aynı ip adresinin tekrar sayılabilmesi için 24 saat kadar bir sürenin geçmiş olması gerekmektedir.


BCVC Referans

Sizlerde bc.vc link kısaltma servisine üye olarak kendi referans linkiniz ile bir başkasını üye edebilir ve bunun sonucunda arkadaşınızın kazancının %10'u kadar ekstra bonus kazanabilirsiniz.