ANGRY BİRDS CLASSİC V8.0.3 MOD APK İNDİR

shncdr

 

ANGRY BİRDS CLASSİC V8.0.3 MOD APK İNDİR

 

Merhaba bugünki oyunumuz hepinizin bildiği bir oyun olan Angry Bird olucaktır.Angry bird akıllı telefonların yeni yaygınlaşmaya başladığı dönemlerde ilk olarak karşımıza çıkmış bir oyundur.Oyunun Türkçe çevirisi sinirli kuşlardır.Angry Birds çocuklardan tutun birçok yetişkinin ve orta yaş gurubunun da zamanında oynadığı ve şu anda oynamakta olduğu bir oyundur.

 

Peki bu Angry Birds Cllasic nasıl oynanıyor ? Angry birds de amaç karşınızda duran engel ve blokları kuşumuz sayesinde devirmektir.Bir Sapan yardımıyla kuşu çekerek bırakıyorsunuz ve vurduğunuz hasar kadar da puan topluyorsunuz. Evet işte bu kadar basit peki o halde ne duruyoruz hemen size sunacağımız angry birds mod apk nın özelliklerine geçelim.

 

Bilirsinizki çoğu oyun gibi angry birds’de de oyun içi satın alımlar bulunmaktadır. Biz Angry birds mod classic v8.0.3 apk indir ile bütün bu satın alımları ücretsiz hale getirdik ve size daha iyi bir oyun deneyimi yaşatmak istedik sınırsız paranız vardır ve istediğiniz kadar eğlenebilirsiniz.


angry birds


angry birds classic



indir butonu


İyi oyunlar dileriz. Diğer modlu oyun ve uygulamalarımıza göz gezdirmeyi unutmayın !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)