Farming Simulator 14 Mod Apk v1.4.4 İNDİR

shncdr

 

Farming Simulator 14 Mod Apk v1.4.4 İNDİR

 




 

Merhaba arkadaşlar bugün dünya üzerinde birçok çiftlik hayatına meraklı insanın oynadığı Farming Simulator 14 Mod v1.4.4 ile karşınızdayız. Oyunu bilmeyen arkadaşlar için kısaca bahsetmemiz gerekirse farming simülator 14 bir rol yapma oyunu. Farming simulator 14’de neredeyse bir çiftçinin yapabildiği herşeyi yapabilmekteyiz.

 

Bir çiftçinin hayatını yaşadığımız bu oyunda çiftçiliği iliklerinize kadar hissediceksiniz. Mesela tarla ekebilirsiniz.Ekinlerinizi hasat edebilir ve daha sonra satabilirsiniz. Yada Eski traktör ve ekipmanlarınızı satıp yeni ekipmanlar alabilirsiniz. Kümes ve tavukları kim sevmez ki zaten değil mi ? O halde bizim sunduğumuz Farming Simulator 14 Mod apk v1.4.4 ‘de Google Play sürümüne ek olarak neler varmış gelin bir bakalım.

 

Farming simulator birçok oyuncunun oynarken keyif aldığını fakat maddi olarak zorlandığı bir oyun. Buda sizi oyun içi kredi çekmeye itiyor tabi. Bizde bu sorunu ortadan kaldırdık ve sınırsız paranızın olduğu maddi sıkıntının olmadığı daha iyi bir deneyim yaşayacağınız bir sürürm paylaştık.

 

İyi oyunlar dileriz. Diğer modlu oyun ve uygulamalarımıza göz gezdirmeyi unutmayın !

 

Diğer bloğumuz olan Savunma Teknoloji ' ye göz atmayı unutmayın !




Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)