Her Öğrencinin Telefonunda Olması Gereken Uygulamalar

shncdr

 

Her Öğrencinin Telefonunda Olması Gereken Uygulamalar

Bu yazımız tam öğrencilere göre bugünki yazımızda tamda öğrenci arkadaşların işine yarayacak birbirinden hoş bir kaç uygulama paylaşacağız hayatınızı kolaylaştırmak için yazımızı okumaya devam edin bu uygulamalar tam size göre.

 
[caption id="" align="aligncenter" width="469"]Mobil uygulamalar Mobil uygulamalar[/caption]

 

 

Any.Do

[caption id="" align="aligncenter" width="640"]and.do and.do[/caption]
 

 

Any.Do uygulaması tam unutkan öğrenciler için.Sende herhangi bir görevi yada yapacağın işi unutuyor musun o halde Any.Do ile tanış.Bu uygulama sayesinde artık hiçbişeyi unutmayacaksın sen unutsan emin ol o unutmaz.Unutmak istemediğin şeyi uygulamaya yazarak alarm kurabilirsin bu sayede sen unutsan bile o unutmayacaktır.Gelişmiş arayüzü ve basit giriş paneli sayesinde Gooogle,Facebook yada herhangi bi gmail servisi ile kullanmaya başlayabilirsin.

ANDROİD İÇİN: İNDİR

APPLE İÇİN İNDİR

 

Mathway

[caption id="" align="aligncenter" width="640"]mathway mathway[/caption]

 

 

Mathway uygulaması ile artık çözemediğiniz matematik problemlerini çözebileceksiniz.Mathway ile çözemediğiniz soruyu fotoğraf olarak çekebilir ve programa bu soruyu çözdürebilirsiniz.Size çözüm yoluna kadar yardımcı olacak bu uygulama sayesinde sorunun nasıl çözüldüğünü kavrayabilirsiniz. Dahasıda var sadece basit matematik problemleri değil cebir,istatistik gibi matematik konularında da uygulamaya güvenebilirsiniz.

 

ANDROİD İÇİN: İNDİR

APPLE İÇİN İNDİR

 

TED

 
[caption id="" align="aligncenter" width="385"]ted ted[/caption]

 

 

Birileri motivasyon ve hayat planlaması mı dedi Ted uygulamasında birçok uzmanın yaptığı kişisel gelişim konuşmaları mevcut ve bunlarn hepsi ücretsiz bir şekilde yapılıyor.Bize göre de bu listedeki yeri tartışılamaz bir uygulamadır.Bir öğrencinin olmazsa olmazıdır.Özellikle gelişmek isteyen bir öğrencinin.Haydi bekleme indir.

 

ANDROİD İÇİN: İNDİR

APPLE İÇİN İNDİR

 

Scribd

[caption id="" align="aligncenter" width="512"]scrıbd scrıbd[/caption]

 

 

Dünyadaki en büyük e kütüphane burası.Bu kütüphanede birsürü e kitap ve içerik bulunmakta tam sana göre. Bu yüzden bir öğrencinin en büyük ihtiyacının kitap olduğunu düşünerek listemize ekledik. Uygulama sadece yabancı kaynaklardan oluşmakta ve ilk 30 gün ücretsizdir.

 

ANDROİD İÇİN: İNDİR

APPLE İÇİN İNDİR

 

RealCalc Scientific Calculator

 

 

 

Google Play'deki en iyi hesap makinesi diyebiliriz. Matematik ve hesap seven insanların vazgeçilmez rüyası. Toplam 20 milyondan fazla indirilme ile kendini kanıtlamış bir uygulama. Sonuçta geçmişi sunma özelliğine sahip uygulama, matematik sizin için herşey mi o zaman bizce bi bakın deriz çünkü çok hoşunuza gidicek.

 

ANDROİD İÇİN: İNDİR

 

Dictionary.com

 
[caption id="" align="aligncenter" width="512"]dictionary dictionary[/caption]

 

 

İngilizce kelimeleri çevirmek için bir uygulama kullandığınızı biliyorum ama artık buna grek yok. Çünkü böyle bir alışkanlık sizin öğrenmenizi engelleyen en büyük düşman biz ise size öğretecek bir uygulama ile karşınızdayız. Dictionary.com uygulamasında 30 farklı dilde 2 milyonu aşkın kelime mevcut. Güzel ve açık bir arayüze sahip uygulamada 30 dilde hangi kelimenin nasıl telaffuz edildiği dahi var. Üstelik uygulama internet bağlantısı olmadan da çalışabiliyor

 

 

ANDROİD İÇİN: İNDİR

SİTEYE GİTMEK İÇİN TIKLAYIN

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)