IP ADRESİNİ TAMAMEN GİZLEMEK İÇİN YAPMAK GEREKENLER

Hutame

 IP ADRESİNİ TAMAMEN GİZLEMEK İÇİN YAPMAK GEREKENLER


İnternette takip edilmek istemiyor ve ip adresimizi değiştirmek istiyorsunuz ama nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız işte sizler için harika bir yazı.

TRUECRYPT

Öncelikle bu işe sürücülerinizi şifreleyerek başlamalısınız ki polisin erişimesine engel olup yaptıklarımızı gizli tutabilelim.

TrueCrypt kullanarak harici hard diskinizi şifreleme işlemini nasıl yapacağınızı internette anlatan birçok video bulabilirsiniz.

SMAC

Mac adresinizi değiştirmek ve sahte mac adresi üretmek için en güçlü aletlerden biri smac’dir. Smac kullanarak yakalanma ihtimalinizi en aza indirmeye çalışabilirsiniz internette smacın kullanımıyla ilgili onlarca video bulabilirsiniz.

KABLOSUZ AĞ ADAPTÖRÜ

Bir çoğumuz bu ihtimali düşünmek bile istemez ancak olurda yakalanırsanız ve smacın ürettiği mac adresi polisin eline geçerse polisler muhtemelen sizin gerçek mac adresinizi bulmaya çalışacaktır. Eğer polise yakalanmak ve gerçek mac adresinizi vermek istemiyorsanız kablosuz ağ adaptörüne ihtiyacınız vardır çünkü kablosuz ağ adaptörü polislere sizlerin değil bambaşka bir mac adresi verecektir.

nVPN

nVpn hackerler için şuanda piyasadaki vazgeçilmez ve en iyi vpndir. nVpn’e bağlandığınız anda sizleri bir şifreli ağa bağlar ve takip edilmeniz durumunda ip adresinizi korumanızı sağlayacaktır. Ayrıca kendileri log tutmadıklarını iddia ediyorlar. Tabiki bu bilgiye inanmak sizlere kalmış.

VPS

Virtual Private Server (VPS), disk, ram gibi fiziksel sunucu kaynaklarının yazılımsal olarak birden fazla sunucu paylaşmasıdır. Yani kısaca sanal sunucu diye adlandırabiliriz. Peki sanal sunucuya neden ihtiyaç duyuyoruz dediğinizi duyar gibiyim. Hemen cevap vermek gerekirse eminim ki hiçbirimiz yaptığımız hack işlemlerinden kendi bilgisayarımızın zarar görmesini istemeyiz ve bunun önüne geçebilmek için VPS’e ihtiyaç duyuyoruz.

SOCKS 5

Bir Proxy sunucu aracılığıyla istemci ve sunucu arasındaki ağ paketlerini değiştiren bir protokoldür.

Hack işlemi yaparken kendimize bir kurban seçeriz ve socks5 sayesinde bu kurbanı RAT üzerinden belirleriz. Bu kişiye kurban dememin nedeni kendisinin ip adresini kullanacak olmamız. İp adresini almamız bizleri bir süre koruyacak ancak karşımızdaki kişi için bir tehlike arz edecektir çünkü polisler araştırdığında ip adresine ulaşacağı için bizim kurbanımıza ulaşacaklardır. Ancak bu bizi kesinlikler tamamen koruyamaz çünkü kurbanımız suçlamaları reddedecek ve eninde sonunda kurbanın bilgisayarına RAT taraması yapılacaktır. Bu taramanın sonucunda bizim VPS’imize ulaşacaklardır.

PROXY

İp adresimizi değiştirmenin yollarından birisidir. Diğerlerinden farkı ip adresimizi tarayıcıdan değiştirecek olmasıdır bu sebeple diğer yöntemler ile birlikte kullanılabilir.

 

Ve işte en önemli maddelerden birisi;

AĞZIMIZI KAPALI TUTMAK

Olurda ben böyle hackerim ben bunu yaptım gibi kendinizi övünmeye falan çalışırsanız şimdiden geçmiş olsun polislerin sizleri yakalaması için davetiye paylaşmış sayılırsınız. Unutmayın yerin kulağı vardır ve siz birilerine anlatırsanız onlar da başkalarına anlatacaktır.

Şimdi nelere neden ihtiyacımız olduğunu biliyorsunuz. Artık bunları nasıl kullanacağınızdan bahsedebiliriz.

İlk olarak bilgisayarımızı TrueCrypt ile şifrelememiz şarttır. Şifreleme işleminin ardından kendimize bir kurban bulmamız gerekmektedir. Fakat öncesinde bir kablosuz ağ yardımı ile internet kafeye girin. Yanımızda götürdüğümüz flash belleğimizi takıp smac yardımıyla sahte mac adresimizi üretmemiz gerekiyor. nVPN hesabınıza giriş yapmalısınız ve Vps’e bağlandıktan sonra farklı bir nVPN hesabınıza bağlanın ve nVPN yüklü portlarımızı yönetmeliyiz. Rat listesinden seçtiğimiz kurbanın üzerine sağ tıklayıp socks5 olarak kullan seçeneğini seçiyoruz. Şimdi sıra Proxy zincri yapmaya geldi, Proxy zinciri çalışan Proxylerden oluşan uzun bir listedir. Bunun sebebi herhangi bir proxyniz yakalansa bile daha onun gibi onlarca proxyniz olacağı için bu olumsuz etkilemeyecektir. Hatta muhtemelen Proxy zinciri karşımızdakini vazgeçirecektir veya en son Proxye gelinceye kadar loglar sıfırlanacaktır.

 

Bu saydıklarıma rağmen daha güvenli hale gelmesini isterseniz birden fazla nVPN, proxyler ve vpsler alabilrsiniz. Şimdi yapacağımız işlemleri sıralamak gerekirse şöyle sıralayabiliriz;

nVPN – vps—nVPN—Socks5 – vps – nVPN – socks5 – Proxy zinciri – kirli işlerimiz 😊

 

Eğer diyorsanız ben bunlarla uğraşmak istemiyorum bunlarsız da yapabilirim istediğim işimi size hak veririm evet bunlar olmadan da yapabilirsiniz ancak şunun garantisini veririm bunlar sizlerin güvenliğini yani polis veya herhangi biri tarafından bulunmanızı zorlaştıracaktır. Daha fazla güvenlik istiyorum derseniz kesinlikle işlerinizi internet kafeden yapmanızı tavsiye ederim veya kendinize evinizden uzak bir noktada kendinize üs kurmanızı tavsiye ederim. Üssü kurarken en çok dikkat etmeniz gereken şey ise üsse giden yolun kameralar tarafından izlenmediğine emin olmak olacaktır. İşlemleriniz bittikten sonra bilgisayarı parçalamayı ve HDD’ni kesinlikle yok etmeyi unutma!!!


Diğer bloğumuz olan Savunma Teknoloji ' ye göz atmayı unutmayın !

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaptığınız için teşekkürler.

Yorum Gönder (0)